Postări populare

joi, 18 iunie 2015

CINCIZECI DE UMBRE ALE LUI GREY ( VOL.I,II,III ) - pdf. GRATUIT

Citeste cartea despre care vorbeste toata lumea!Cele 50deviciialeDomnului Grey,primulvolumaltrilogiei,abeneficiatdearticole peprimapaginaincelebrelepublicatii New York Times si Wall Street Journal si unprimtiraj de 750.000 deexemplare.Aceasta primatiparires-adoveditincatevazileinsuficienta,astfelcaeditorul americans-avazut „obligat“ saretipareascaromanul.Dupadoarsasesaptamani delalansarecarteas-avandutdoarinSUA in 10.000.000 decopii,dupa cumaanuntat New York Times.Aparuta siinMareaBritanie,carteaurmeaza safietradusainpeste 30 detari.Drepturile deecranizare aleromanului aufost castigate de Universal Pictures.Romantic, amuzant si incarcat de erotism, acest roman te cucereste, te captiveaza si te domina.
Anastasia Steele, studenta la filologie, ii ia un interviu lui Christian Grey, un tanar om de afaceri de succes, pe care il gaseste foarte atractiv si de-a dreptul intimidant. Retrasa si interiorizata, Ana este socata sa constate ca, pentru prima data in viata, este atrasa puternic de cineva. Christian o avertizeaza ca trebuie sa stea departe de el, iar ea nu face decat sa-l doreasca si mai tare. Dar cand descopera gusturile erotice speciale ale acestuia, incepe sa ezite: dincolo de sarmul si succesul de care se bucura, Christian Grey este un barbat tulburat de demoni ascunsi si ghidat de o excesiva nevoie de a-i controla pe ceilalti.
Va putea oare Ana sa accepte sclavia sentimentala impusa de Christian? Si daca da, va mai putea oare iubi ceea ce descopera?

Cincizeci de umbre ale lui Grey – Fifty Shades of Grey, Vol. 1 de E. L. James

Pentru descarcare accesati link-ul de mai jos:

E-L-James-Cincizeci-de-umbre-ale-lui-Grey-vol-1

50ShadesofGreyCoverArt

Cincizeci de umbre intunecate, Fifty Shades, Vol. 2 de E. L. James

Acest roman te cucereşte, te captivează şi te domină.
Intimidată de gusturile speciale şi secretele întunecate ale tânărului şi frumosului om de afaceri Christian Grey, Anastasia Steele se desparte de acesta şi îşi începe cariera la o editură din Seattle.
Însă dorul de Christian o urmăreşte neîncetat, iar atunci când acesta îi propune un nou „contract”, Anastasia nu poate rezista. Ei reîncep relaţia, iar Anastasia află mai multe despre trecutul chinuitor al iubitului ei pervertit, provocator şi măcinat de frământări.
În timp ce Christian se luptă cu demonii săi interiori, Anastasia este nevoită să se confrunte cu furia şi invidia unei femei care a făcut parte din trecutul lui Grey şi trebuie să ia cea mai importantă decizie din viaţa sa.

cincizeci-de-umbre-intunecate-volumul-ii-din-trilogia-fifty-shades_1_fullsize
Pentru descarcare accesati link-ul de mai jos:

E-L-James-Cincizeci-de-umbre-intunecate-vol-2-ctrl

PENTRU DESCARCAREA GRATUITA A CARTII ” CINCIZECI DE UMBRE DESCATUSATE ” ( VOL. 3 )
ACCESATI LINK-UL DE MAI JOS :

e-l-james-cincizeci-de-umbre-descatusate-vol-3



FIITUINSUTIMAA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu