Postări populare

vineri, 1 ianuarie 2016

ONE NIGHT STAND / AVENTURA DE O NOAPTE ( film artistic 1997 - subtitrare RO )

ONE NIGHT STAND / AVENTURA DE O NOAPTE 
( film artistic 1997 - subtitrare RO )

VIZIONARE PLACUTA !



Scurta descriere : 


One Night Stand (Aventura de o noapte) este un film romantic-drama 1997 american, regizat si scris de Mike Figgis in rolurile principale cu Wesley Snipes, Nastassja Kinski si Kyle MacLachlan.Premiat cu Un premiu şi o nominalizare Venetia.
Max Carlyle (Wesley Snipes) are tot ce-si poate dori un barbat cu o casnicie fericita doi copii sanatosi si o cariera de succes ca director comercial al unui post de televiziune din California. Dar iata ca viata lui se schimba total dupa ce, in timpul unei calatorii de afaceri la New York, el cunoaste o femeie extraordinara. Max are o aventura pasionala si neobisnuita cu Karen (Nastassja Kinski), o femeie extrem de atractiva si seducatoare, dar maritata.
Desi amandoi jura sa uite absolut tot ce s-a intamplat in acea noapte, sotul infidel este chinuit de amintiri. Cand ajunge acasa, el incepe sa se indeparteze de toti cei dragi. Sotia lui, Mimi, (Ming-Na) nu poate intelege noua atitudine a lui Max si nici cauza distantei dintre ei.
Un an mai tarziu, prietenul cel mai bun al lui Max, Charlie (Robert Downey jr.) este internat in spital cu SIDA in ultimul stadiu. Cand Max si Mimi se duc la New York pentru a fi alaturi de Charlie aflat pe patul de moarte, cei doi se intalnesc cu Karen, acum sotia fratelui lui Charlie, Vernon (Kyle MacLachlan).
Desi Max si Karen incearca sa-si ascunda cat mai bine sentimentele puternice care inca ii mai stapanesc, in final, ei se vad nevoiti sa accepte adevarul si sa infrunte consecintele.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu