Postări populare

joi, 17 septembrie 2015

WHEN IN LOVE / AMOR LA ROMA ( film artistic 2010 - subtitrare RO )

WHEN IN LOVE / AMOR LA ROMA ( film artistic 2010 - subtitrare RO )



VIZIONARE PLACUTA !




Scurta descriere :

Exact atunci cand nu mai credea in existenta unei relatii perfecte, Beth (Kristen Bell) gaseste dragostea adevarata!

Beth este o tanara ambitioasa din New York, cu un program extrem de incarcat. Atunci cand sora ei o anunta ca se marita cu un italian pe care il cunoscuse de doar doua saptamani, este destul de sceptica, dar lasa totul la o parte si pleaca la Roma.
De fapt, Beth abia astepta ss paraseasca New Yorkul, fiind deziluzionata de tot ceea ce a avut parte pana acum din punct de vedere sentimental si este convinsa ca viata nu ii va oferi niciodata o relatie perfecta.

Domniaoara de onoare la nunta surorii ei, Beth se simte atrasa de jurnalistul Nick (Josh Duhamel), cavalerul de onoare. In ciuda eforturilor de a-l cuceri, seara se termina cu o mare dezamagire pentru ea: il vede pe Nick in compania unei italience focoase. Nervoasa, Beth declara razboi iubirii , in chip de sfidare a destinului, cateva monede din celebra fantanaa dragostei din Roma.

Inexplicabil, toti cei care aruncasera acele monezi in acea fantana sperand in indeplinirea dorintelor, se indragostesc la nebunie de Beth. Prin urmare, femeia care credea ca nu va intalni niciodata dragostea, are parte de mai mult decat poate duce. Printre "pretendenti" se numara un magnat din industria carnatilor - Al Russo (Danny DeVitto), un magician de strada - Lance (Jon Heder), un pictor - Antonio (Will Arnett) si un model increzut - Gale (Dax Shepard). Acestia o coplesesc cu daruri si atentia la care nu sperase niciodata. Pe toti si respinge fara sa stea pe ganduri, insa adevaratele probleme apar atunci cand Nick incepe sa ii faca si el curte. Oare aceasta dragoste este reala sau doar o consecinta a gestului ei nesabuit?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu