Postări populare

joi, 3 septembrie 2015

PREMONITION / PREMONITIA ( film artistic 2007 - subtitrare RO )

Scurta descriere :

Jim (Julian McMahon) îi face o surpriză soţiei sale, Linda Hanson (Sandra Bullock), cumpărând o casă nouă. Mulţi ani mai târziu, cei doi soţi îşi completează familia cu două fete, Megan (Shyann McClure) şi Bridgette (Courtney Taylor Burness). În timp ce Jim este plecat într-o călătorie de afaceri, Linda rămâne să aibă grijă de fete. Într-o zi, şeriful Reilly (Marc Macaulay) sună la uşa ei şi îi dă cumplita veste cum că soţul ei şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident de maşină petrecut cu o zi în urmă.
După ce le dă tragica veste fetelor, ele se duc la mama Lindei, Joanne (Kate Nelligan), pentru a locui acolo. Joanne discută cu fiica ei şi îi spune că, deşi e dificil, trebuie să înceapă pregătirile de înmormântare şi să vadă ce face cu poliţa de asigurare, însă Linda nu se simte pregătită să facă asta deocamdată. A doua zi, Linda se trezeşte confuză şi când coboară de la etaj ea are parte de un adevărat şoc atunci când îl vede jos pe Jim bându-şi cafeaua şi uitându-se la TV.
Încă amenţită şi confuză, Linda are parte de un mic incident în trafic atunci când îşi duce fetele la şcoală şi este avertizată de şeriful Reilly să fie ceva mai atentă – acesta se comportă ca şi cum n-ar mai fi văzut-o vreodată. În ziua următoare, Linda descoperă o sticlă de medicamente goală şi pilulele sunt aruncate prin chiuvetă. Ea găseşte oglinzile din casă acoperite cu bandă neagră la colţ şi familia purtând haine de doliu şi pregătită pentru înmormântare, ceea ce o face să nu mai înţeleagă nimic din nimic.

 

VIZIONARE PLACUTA !

Asteptati aproximativ 2 minute sa se incarce filmul, dupa ce ati dat Play.




Când Linda (Sandra Bullock) este anunţată de un ofiţer de poliţie că soţul ei a murit într-un accident de maşină, viaţa ei se rupe în bucăţi. Dar când soţul (Julian McMahon) se întoarce acasă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, îşi dă seama că a avut o premoniţie şi face totul pentru a împiedica tragicul accident.

Copy the BEST Traders and Make Money (One Click) : http://ow.ly/KNICZ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu