Postări populare

luni, 7 septembrie 2015

INCEPUTUL / INCEPTION ( film artistic 2015 - subtitrare RO )

Acesta este un film care necesită mai multe vizionări pentru a putea fi înţeles cât mai bine. 
Este un film care te pune serios pe gânduri şi te îndeamnă la reflexie. 
Este un film impresionant, maiestuos, puternic şi cu o muzică pe măsură. 
Senzaţia pe care o ai in intreg filmul si cea cu care ramai dupa film este aceea ca totul poate fi un vis.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8ljD8qA24ZUQ5Qx9OgBMXOewpMZHydDj-BqqccWFcs1jXe6vToO1OyFn4tWAQLhXlCa91xBjfG2PRevIg4CT9S4kGfMjM1axtovXBGU9QwfASVP0JmeH9kT3CQrvzXluV3I8xdqZdqAQ/s1600/Inception+1.jpg

Scurta descriere :

Leonardo DiCaprio joacă rolul lui Dom Cobb, un spion şi un hoţ priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracţiei, adică al furtului de informaţii şi secrete preţioase din subconştientul oamenilor în timp ce aceştia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă.
Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de căutat, de o valoare inestimabilă în complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a făcut în acelaşi timp să piardă tot ceea ce era mai important pentru el şi l-a transformat într-un fugar internaţional.
Acum i se oferă o şansă să recapete tot ceea ce a pierdut: o ultimă misiune i-ar putea reda viaţa de dinainte dacă reuşeşte un lucru imposibil, opusul extracţiei de informaţii: implantarea lor în mintea cuiva.
Însă un inamic periculos urmăreşte fiecare mişcare a lui Cobb şi a echipei sale, în scopul de a-i împiedica să-şi ducă la îndeplinire misiunea. Iar Cobb este singurul care ar fi putut anticipa acest lucru.

VIZIONARE PLACUTA ! 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu