Postări populare

marți, 1 septembrie 2015

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2015 ~ DELIA MURESAN

Atmosfera generala

Este o luna mai asezata, o una in care parca toate se pun la locul lor. O luna in care unele conflicte se aplaneaza sau reusesti sa treci mai usor peste ele si sa iti vezi de propria ta fericire. Visele tale sunt visele tale si nu ti le poate rapi nimeni. E necesar sa te odihnesti, sa stai in natura, sa te bucuri de magia vietii. Vei visa mult, vei primi calauzire si multe resurse. E o luna in care te vei simti, mai mult ca altadata, copilul lui Dumnezeu si vei simti binecuvantarea LUI in tot ce faci. Atentie din nou insa la ego... sa nu ti se urce la cap si sa crezi ca tot ceea ce vrei ti se cuvine. Nu tot ceea ce vrei e potrivit pentru tine. Vor fi niste lectii importante daca nu tii seama de acest lucru.
Luna asta ne putem simti ca fiind in una din cele doua categorii. Cei care au actionat, au luat decizii incep sa simta claritate, se aseaza lucrurile si se CERNE tot ceea ce nu mai au nevoie. Cei care inca nu au luat decizii se pot simti SUFOCATI, nimic nu se leaga, totul merge greu si mai ales cineva din exterior devine vinovat pentru situatia in care sunt.
Imaginati-va ca luna aceasta suntem la scoala. Daca ne-am invatat lectiile iubirii, compasiunii si intelegerii am trecut la o alta etapa si suntem felicitati. Daca nu ne-am facut temeinic lectiile o luam de la capat.
Cuvintele cheie pentru aceasta luna sunt: iubire, compasiune, renastere/noi oportunitati, uniune, manifestare si ELEGANTA.

Poti sa iti imaginezi ca esti ca o lebada ALBA care bucuri prin simpla ta prezenta, nu e necesar decat sa fii si sa stralucesti.
Maestrul nostru in aceasta luna care vine sa ne invete compasiunea si smerenia este ISUS. De fiecare data cand va simtiti disperati rugati-l sa va ajute si va va arata directia.
Arhanghelul care ne vegheaza este Jeremiel pentru a aduce noutatea in viata noastra. Tot ce e putred si nu mai merge trebuie sa dispara. Nu poti construi nimic trainic pe nisip. Noi directii se vor arata pentru toata lumea. 

In prima parte a lunii

Pana pe 10 septembrie vom dansa in ploaie. Adica ne dorim ploaia dar cand vine nu ne convine. Aveti grija ce cereti ca s-ar putea sa primiti. Vi se cere sa deschideti larg ochii, vi se vor dezvalui niste informatii sau poate anumite situatii o sa ia intorsaturi neasteptate. In functie de actiunile voastre anterioare o sa fiti deasupra lor sau o sa va duca un pic la fund. INTOTDEAUNA cautati o motivatie, o dorinta care sa te ridice si scapa de oricine si orice te tine pe loc si te scufunda. Vom avea parte de vise multe, cu mesaje, constientizari puternice insa toate vor zgandari ego-ul. Vom fi provocati sa reactionam... sa spunem: „mie nu mi se poate intampla asa ceva”, „ eu stiu sigura ca am facut ce trebuie” etc. NU intrati in hora. Solutia este sa fiti IUBIRE SI COMPASIUNE, sa eliberati orice vina. Fiti mai blanzi cu voi, faceti tot ceea ce puteti in contextul dat. 


In a doua parte a lunii

Din 11 septembrie pana pe 21 septembrie va fi o energie de impamantare. Revenim cu picioarele pe Pamant. Suntem pusi sa ne urmam pasiunile, cumva sufletul nostru incepe sa tanjeasca dupa hrana adevarata. Va trebui sa dai ca sa primesti, e necesar sa cautam sufletele ca noi, sunt incurajate actiunile in care se gandeste la fel, se simte la fel, pentru ca vom intelege ca nu suntem singuri. Nu e insa o perioada in care sa luam decizii majore. Empatia e foarte necesara in aceasta perioada. Sa invatam sa ii ascultam pe ceilalti, care sigur au o alta versiune. In aceasta perioada e bine sa lucram pe radacinile noastre, cu stramosii, sa stam mai mult in natura, sa imbratisari copacii, sa umblam desculti etc. 


In ultima parte a lunii

Din 21 septembrie pana pe finalul lunii va fi o energie intensa puternica, de manifestare. Adica manifestam foarte usor, mai ales gandurile si emotiile negative. Insa este si o sansa fantastica de evolutie. E o perioada in care parca ni se iau niste valuri de pe ochi si vedem CLAR directia. De asemenea putem primi „misiuni speciale” fiind chemati de consiliile inalte pentru a ajuta la ridicarea vibratiei acestei planete. Exista o ordine divina si acum va fi profund sentimentul de ACASA. Vom avea tendinta sa stam in familie sau sa cautam familii de suflete ca si noi.

O luna cu energii complexe si care ne va aduce mai aproape de noi, de esenta noastra. O luna care ne va scutura ca si pe un copac de frunze care e nevoie sa se regenereze. Isus este alaturi de noi pentru a ne arata directia, directia catre iubire, compasiune si evolutie.
Avem o sustinere fantastica si sa nu uitam ca fiecare moment in aceasta viata conteaza. Chiar si atunci cand nu alegem de fapt facem o alegere. 

Sa fim iubire, compasiune si sa lasam ingerii sa se manifeste in viata noastra. 
Nu suntem singuri nici o clipa.
Asa sa fie si asa este!

DELIA MURESAN 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu