Postări populare

duminică, 28 februarie 2016

THE PERFECT GUY / BARBATUL PERFECT ( film artistic 2015 - subtitrare RO )

THE PERFECT GUY / BARBATUL PERFECT ( film artistic 2015 - subtitrare RO )

VIZIONARE PLACUTA !



Scurta descriere :


O femeie de carieră pe nume Leah Vaughn (Sanaa Lathan) este nemulţumită de relaţia pe care o are cu iubitul ei Dave King (Morris Chestnut), deoarece acesta refuză să se încumete în a întemeia o familie, astfel că hotărăşte să pună punct. Două luni mai târziu, ea ajunge să se întâlnească întâmplător cu chipeşul Carter Duncan (Michael Ealy) care lucrează în domeniul IT-ului. Cei doi se apropie rapid unul de altul şi Carter reuşeşte să-şi croiască drum spre inima ei, a prietenilor ei şi chiar a părinţilor.
În drum spre casă de la San Francisco, un străin intră în vorbă cu Leah referitor la maşina lui Carter, iar acesta îl atacă violent în faţa unei Leah înspăimântată. Tulburată de această scenă, Leah hotărăşte că „domnul perfect” nu e chiar aşa cum pare şi se desparte de el în acea noapte. De-a lungul următoarelor câteva săptămâni, Carter o urmăreşte neîncetat pe Leah, atât acasă cât şi la locul de muncă, lăsându-i numeroase mesaje telefonice, chiar şi după ce îşi schimbă numărul.
Fără ştiinţa ei, el îi pătrunde şi în casă cu ajutorul unei chei de rezervă şi îi face tot felul de lucruri pe acolo. În cele din urmă, ea apelează la poliţie, întâlndindu-se astfel cu Detectivul Hansen (Holt McCallany). Ulterior, Leah primeşte mesaje de ameninţare şi un trandafir roşu ataşat de maşină, aşa că se hotărăşte să obţină un ordin de restricţie împotriva lui, motiv pentru care Carter îşi pierde şi locul de muncă. Ceva timp mai târziu, Dave o contactează şi îi propune să reînceapă relaţia, lucru care o încântă şi acceptă imediat, numai că îl disperă pe Carter.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu