Postări populare

luni, 29 februarie 2016

THE DESCENDANTS / DESCENDENTII ( film artistic 2011 - subtitrare RO )

THE DESCENDANTS / DESCENDENTII ( film artistic 2011 - subtitrare RO )

VIZIONARE PLACUTA !



Scurta descriere : 


Matt King (George Clooney) este un avocat ce-şi desfăşoară activitatea în Honolulu şi administratorul unui trust de familie care deţine 25.000 de acri de teren pe insula Kauai, care nu reprezintă doar o valoarea financiară imensă ci şi o valoare culturală deosebită. Chiar dacă el şi-a administrat banii cu chibzuinţă, majoritatea verilor săi au rămas faliţi după ce şi-au bătut joc de partea lor din moştenire. Mandatul va expira în şapte ani astfel că familia King a decis să vândă terenul localnicului Don Holitzer pentru dezvoltare. Chiar înainte ca membrii familiei să încheie afacerea, un accident de barcă face ca soţia lui Matt, Elizabeth, să intre în comă.
Soţii King au împreună două fete, Alex (Shailene Woodley), de 17 ani, şi Scottie (Amara Miller), de zece ani. Cu Elizabeth în comă la spitalul Queen, el este forţat să suporte comportamentul inadecvat al lui Scottie şi felul distructiv al lui Alex. Matt află că Elizabeth nu se va mai trezi niciodată din comă, ceea ce înseamnă că va trebui deconectată cât mai curând de la aparate. Când Matt îi dă vestea lui Alex, ea îi mărturiseşte că Elizabeth avea o aventură amoroasă în momentul accidentului, ceea ce a condus la o răceală majoră a relaţiilor dintre mamă şi fiică.
O prietenă de familie a lui Matt, Kai Mitchell, îi spune că Elizabeth plănuia să-l părăsească pentru noul ei iubit; mai târziu, soţul acestia îi spune că numele amantului este Brian Speer (Matthew Lillard). Matt decide să-l găsească pe Brian şi să-l convingă s-o viziteze pe Elizabeth cât încă mai trăieşte, aflând că este un agent imobiliar ce se află în vacanţă în Kauai. În timpul unei alergări pe plajă, Matt îl recunoaşte pe Brian şi îl urmăreşte până la o căsuţă deţinută de vărul său, Hugh (Beau Bridges). Hugh îi spune că Brian este cumnatul lui Holitzer şi că dacă îi vor vinde terenul acela atunci Brian va primi o grămadă de bani comision, ceea ce nu-i pică deloc bine lui Matt..



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu