Postări populare

luni, 1 februarie 2016

PLANTA MINUNE

Planta minune! Batranii de la tara stiu totul despre aceasta planta! Orășenii însă habar nu au de ea.



Creatorul n-a făcut nimic la întâmplare, nici măcar atunci când a aruncat o sămânță mică de tot și aparent neînsemnată pe pământ– își începe inginer chimist Ștefan Manea relatarea, citat de aquiahora.ro.
Taranii noștri, indiferent de zona geografică știu totul despre această plantă și o folosesc din cele mai vechi timpuri.  Au făcut din ea ciorbe, salate, ceaiuri, decocturi, tincturi, dar au dat-o și la animale deoarece este foarte nutritivă.
Orășenii însă habar nu au de ea, și de unde să știe? În piețe nu se găsește pentru că este considerată o umilă buruiană! Haideți să vă spun ce conține și cum se numește această plantă atât de folositoare – îmi stârnește interlocutorul meu curiozitatea.
Este vorba despre iarba grasă care în popor se mai numește și grășiță și ale cărei frunze conțin cel mai bun raport între omega 3 si omega 6 din întreaga lume vegetală! Așa cum se știe, creierul este cel mai mare beneficiar al acestei grăsimi.
Mai conține calciu și fier, dar și magneziu, potasiu, mangan și crom – recomandat în special femeilor care au nevoie de o limitare a apetitului. Iarba grasă scade nivelul zahărului din sânge și ajută în tratarea afecțiunilor aparatului urinar. Cu atâta melatonină cât conține planta asta ne putem considera înscriși la starea de bine și la longevitate conchide cercetător Ștefan Manea, fondatorul celei mai mari companii cu capital românesc de suplimente alimentare.
O mână zdravănă de frunze adăugate ca supliment în orice fel de salate, asigură cantitatea de omega 3 de care orice om are nevoie, zilnic. Nu este cazul să se folosească în exces deoarece conține acid oxalic.
Datorită proprietăților sale de excepție compania HOFIGAL  o va cultiva în mod controlat și în aproximativ doi ani va scoate pe piață noi suplimente alimentare pe bază de extract de iarbă grasă.
Sursa : CYD.RO
grasita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu