Postări populare

vineri, 5 februarie 2016

THE LAKE HOUSE / CASA DE LANGA LAC ( film artistic 2006 - subtitrare RO )

THE LAKE HOUSE / CASA DE LANGA LAC ( film artistic 2006 - subtitrare RO )

VIZIONARE PLACUTA !



Scurta descriere : 


In anul 2006, Dr. Kate Forster (Sandra Bullock) îşi părăseşte casa de pe lac unde a locuit în chirie în Madison, Wisconsin, pentru a se muta la Chicago. Kate lasă un bilet pentru următorul chiriaş prin care îl roagă să-i trimită eventualele scrisori pe care le primeşte la noua adresă şi mai menţionează faptul că urmele paşilor de câini au fost acolo când a ajuns ea. Doi ani mai devreme, Alex Wyler (Keanu Reeves), un arhitect, soseşte la acea casă şi găseşte scrisoarea lui Kate în cutia poştală.
Casa este neglijată şi nu e nicio urmă de paşi de câine. Fiind arhitect, Alex este hotărât să reîmprospăteze casa şi se apucă s-o renoveze. În timp ce face asta, un câine trece prin vopseaua lui Alex şi lasă urmele fix în locul în care specificase Kate în scrisoare. Uimit, el îi răspunde la scrisoare şi o întreabă pe Kate cum de a ştiut despre acele urme din moment ce casa n-a fost locuită atunci când a ajuns el.
De Valentine’s Day, în 2006, Kate este martora unui accident şi încearcă să salveze o victimă, dar fără succes. Ea se duce impulsiv înapoi la casa de pe lac şi găseşte scrisoarea lui Alex, scriindu-i înapoi. Atât Alex cât şi Kate continuă să-şi scrie scrisori şi să şi le transmită în cutia poştală. Ei se uită mereu unul după celălalt atunci când aşteaptă lângă cutia poştală, în speranţa că se vor vedea, însă e în zadar. Ei realizează apoi că trăiesc la doi ani distanţă şi corespondenţa lor îi poartă prin câteva evenimente ce le va schimba viaţa pe vecie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu