Postări populare

sâmbătă, 30 mai 2015

ORASUL INTUNECAT ( film artistic subtitrare RO )

Un film de weekend ce merită văzut şi revăzut, un film ce oferă numeroase subiecte de meditaţie.



Mai întâi câteva cuvinte despre film:

" Dacă soarele nu mai apare pe cer, iar tot orașul adoarme subit la ora 12 noaptea, atunci înseamnă că ești în Dark City. Odată ce ai intrat în Orașul Întunecat, mintea începe să-ți joace feste, iar amintirile tale devin material de lucru într-un experiment straniu.
John Murdock (Rufus Sewell) se confruntă cu această problemă atunci când se trezește într-o cameră de hotel, alături de cadavrul unei prostituate. Suferind de amnezie, personajul Murdock pleacă în căutarea propriei identități, pe urmele lui aflându-se atât inspectorul de poliție Frank Bumstead, interpretat impecabil de William Hurt, care-l suspectează de uciderea unor prostituate, cât și niște indivizi dubioși, numiți în film The Strangers.
Având o memorie colectiva si posedând diverse puteri, The Strangers puteau modifica realitatea înconjuratoare prin puterea minții. Descoperind că John este unul de-al lor și că poate “altera realitatea”, acesta devine periculos pentru specia superioară, deja aflată pe cale de dispariție.
In căutarea propriului trecut, John Murdock este ajutat de un psihiatru, doctorul psihiatru Daniel P. Schreber (Kiefer Sutherland), cel care a ajutat la crearea labirintului mental în care se aflau toți locuitorii orașului.
Dacă amintirile unui om nu sunt consecința propriului său trecut, ci provin din altă sursă, putem spune că omul este suma amintirilor sale? În căutarea a ceea ce ne face unici ca oameni vom găsi ieșirea din labirint.
Dark City este un film de excepție, ce îmbină elemente clasice ale genului SF cu idei din psihologie. Este un film captivant, atât din punct de vedere vizual cât și al poveștii.
Spiritul de observație îți este testat și parcă devii un fel de detectiv în căutarea dezlegării misterului din Orașul Întunecat."

SURSA: http://www.cronix.ro

PENTRU VIZIONAREA ACESTUI FILM ACCESATI LINK-UL DE MAI JOS :

DARK CITY / ORASUL INTUNECAT - film artistic

VIZIONARE PLACUTA !

ACEST FILM IL PUTETI VEDEA SI AICI PE SITE .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu