Postări populare

duminică, 31 mai 2015

HOROSCOPUL LUNII IUNIE 2015 ~ ASTROLOG ANCA GORDIN STOICA




Berbec

Evenimentele importante ale acestei luni se vor face remarcate în relațiile cu anturajul apropiat și în segmentul domestic. Este bine să fii prudent în continuare la gânduri și vorbe, pentru că mentalul îți este vulnerabil până în preajma datei de 11 Iunie. Pe de altă parte s-ar putea să călătorești în scopuri diverse, atât personale, cât și profesionale. Ferește-te de discuții ample, luarea deciziilor importante și implicare în treburile altora în prima parte a lunii! În preajma datei de 16 Iunie sunt momente excelente pentru a reînoi legăturile cu persoanele dragi, dar și pentru a-ți schimba mentalitatea vizavi de situațiile cotidiene și de relațiile cu cei apropiați. Ar fi bine să îți rezervi momente liniștite, departe de forfota urbană și să te gândești pe cine mai păstrezi alături de tine sau în ce situații vei continua să fii prezent. Îndrăznește și renunță la tot ce îți obstrucționează progresul. A doua parte a lunii îți aduce multă animație în casă și în relațiile cu membrii familiei. Va fi o perioadă foarte bună pentru treburi gospodărești.


În prima parte a lunii se tot petrec lucruri în domeniul financiar. Este rost de câștig din munca proprie, dar și de cheltuieli deopotrivă. Se recomandă prudență vizavi de bani și documente financiare pentru că există riscul pierderilor, fraudelor sau pur și simplu neglijenței personale. Pe de altă parte s-ar putea să fii nevoit să cheltuiești o sumă importantă de bani pe obiecte sau servicii achiziționate mai demult, dar care, fie nu au fost achitate complet, fie s-au pierdut documentele care atestă plata lor și acum le mai plătești o dată. Însă din 16 Iunie se vor deschide alte posibilități de câștig din activitatea profesională pe care o desfășori. Poți primi și o primă, favoruri sau cadouri deosebite. Ferește-te de investiții și de cheltuieli pe mofturi de moment! A doua parte a lunii îți aduce în preajmă prieteni și rude dragi. Întâlniri, dialoguri interesante, tot felul de informații se vor vehicula în jurul tău. Însă foarte ușor pot apărea discuții aprinse de la un banal subiect. Orientează-ți eforturile spre a-ți îmbunătăți condițiile din spațiul locativ!


Este minunat faptul că te poți ocupa de tine și de treburile tale personale, în mod special în prima parte a lunii. Sigur că se vor ivi ocazii să-i ajuți și pe alții, dar fii atent și dozează-ți eforturile, astfel încât să îți rămână suficiente resurse energetice și materiale pentru tine. Trasează-ți planuri noi, remodelează-ți personalitatea și implică-te în relații noi și de bună calitate. După 16 Iunie te vei simți mai bine, începând o nouă etapă importantă de viață. Capitolul financiar se îmbunătățește vizibil. Sigur vin bani, dar odată cu ei apare și pofta de cheltuieli. Alcătuiește liste de cumpărături și respectă-le întocmai. Foarte bune sunt relațiile cu prietenii și rudele apropiate. Pe cât posibil, stai de vorbă ori de câte ori ți se ivește ocazia, mergi în vizită la prieteni, invită-i la tine sau călătorește de agrement. Toate acestea te vor ajuta să îți rafinezi mentalul și chiar să asimilezi informații noi, valoroase. La serviciu se vor relua unele activități sau situații vechi de anul trecut, care au rămas cumva nerezolvate sau neînțelese. Îngrijește-ți sănătatea pe îndelete!

Rac

Ascultă-ți sufletul și stai departe de zumzetul cotidian în prima parte a lunii. În umbră există ițe încurcate, mai ales în segmentul profesional. De aceea fii cât mai discret, atent la tot se petrece în preajma ta și evită discuțiile importante. În preajma datei de 16 Iunie sunt posibile insomnii, stări de spirit fluctuante și accentuarea unor neplăceri legate de sănătate. În intervalul 15 – 17 Iunie ocupă-te de treburi ușoare, folosește remedii naturiste și odihnește-te mai mult. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Pe tot parcursul lunii fi atent la variantele de câștig care se deschid în plan profesional. Va fi vorba despre muncă multă, responsabilități mari, poate chiar condiții noi de muncă, dar va merita din plin efortul. De aceea, implică-te serios în activități profesionale și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. În a doua parte a lunii te vei simți mult mai bine și vei reveni în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete. Dar, ferește-te de excese și de implicare în prea multe treburi simultan!


Ești înconjurat de prieteni, admiratori, persoane care te susțin în plan socio-profesional în prima parte a lunii. Chiar dacă se vor ivi discuții aprinse, tu susține-ți punctele de vedere și urmează-ți planurile dorite. S-ar putea chiar să te desprinzi de unii prieteni, deoarece sunt prea insistenți vizavi de ce consideră ei ca ar trebui să faci tu. După agitația primelor zile ale lunii este bine să te interiorizezi, să devii mai discret și să îți rezervi momente de singurătate și liniște, departe de zgomotul cotidian. Pe de altă parte îți vor fi facilitate informațiile valoroase obținute pe căi mai puțin obișnuite. Este bine să ai grijă și de sănătatea întregului organism, pentru că există riscul apariției unor neplăceri. În mod special sistemul digestiv, stomacul, pieptul, sistemul osos sunt vulnerabile. La nevoie cere sfatul unor specialiști, dar amintește-ți să folosești și remedii naturiste. Capitolul financiar se îmbunătățește, în special segmentul care presupune bani și bunuri folosite și administrate în comun cu alții.


Segmentul profesional este foarte animat pe tot parcursul acestei luni. Chiar dacă în primele unsprezece zile există posibilitatea apariției discuțiilor aprinse mai ales cu șefii sau reprezentanții unor instituții oficiale, tu fii prudent și răspunde direct și la obiect. După 16 Iunie se deschide o etapă nouă în plan profesional, în care este posibil să primești o funcție de conducere sau responsabilități noi. Dar, analizează bine ceea ce se ivește, pentru că există riscul să îți asumi prea multe sarcini simultan și să îți fie greu să le duci la bun sfârșit. Relațiile cu prietenii se animă mult în a doua parte a lunii, dar sunt șanse să apară disensiuni serioase. Ba chiar te poți desprinde de unii cunoscuți vechi, care în această perioadă te provoacă foarte mult. Bine ar fi să faci o selcție drastică a tuturor relațiilor în care ești implicat și să renunți la cele care au devenit sufocante sau ți-au creat neplăceri serioase. Ai încredere că mâna divină este în preajma ta și se întinde spre tine la momentul potrivit.


În primul rând vei fi nevoit de împrejurări să faci o selecție serioasă printre persoanele din anturajul apropiat. Chiar în primele zile ale lunii sunt momente favorabile pentru a te gândi pe îndelete pe cine mai păstrezi alături, cui te destăinui și mai ales pe cine vei ajuta în continuare. Ai încredere că astfel vei face loc în viața ta pentru noi relații de o cu totul altă calitate. La serviciu se îmbunătățesc relațiile, iar sarcinile de lucru le vei îndeplini mai ușor. Însă, nu forța nota, pentru că sănătatea rămâne vulnerabilă și în orice moment pot apărea neplăceri serioase. Gândirea și comunicarea sunt disonante până în preajma zilei de 11 Iunie, așa încât alege-ți cu grijă vorbele și evită luarea deciziilor importante în prima parte a lunii. Se pot ivi ocazii bune de a călători sau măcar de a face demersurile necesare uneia. Minunat este faptul că ai în preajmă, în mediul socio-profesional în care activezi, persoane binevoitoare, care îți pot oferi sfaturi și soluții bune. Totul este să asculți atent și să decizi în consecință.


Capitolul financiar te va solicita mult. În primele zile ale lunii este posibil să primești o sumă de bani restantă, cadouri sau favoruri substanțiale dinspre locul de muncă. De fapt este vorba despre încheierea unei etape de câștig din munca ta proprie. Pe de altă parte se pot modifica condițiile de lucru, salarizarea, activitatea profesională propriu-zisă, chiar și colegii. Însă ești suficient de bine susținut material, financiar de către partenerul de viață, rude sau colaboratori. Toată luna Iunie te predispune la cheltuieli majore, fie pentru nevoile tale personale, fie pentru nevoile altora. De aceea, recomandabil este să fii prudent, să cheltuiești strictul necesar și să eviți implicarea în investiții pe termen lung. A doua parte a lunii îți aduce oportunități de a călători sau de a te implica în studii, cercetări, programe de instruire pe termen lung. În special studiile de care ai nevoie în domeniul profesional îți sunt favorizate și bine ar fi să le abordezi cu încredere. De asemenea ai șanse de a obține un nou loc de muncă, chiar o altă profesie.


Tu și relațiile cu ceilalți sunt temele principale ale acestei luni. Ai șanse bune de a-ți remodela personalitatea, de a-ți schimba obiceiurile, de a aborda un stil nou de viață, în care nevoile tale să fie pe primul plan. Pe de altă parte ar fi bine să relaționezi altfel cu ceilalți, să devii mai tolerant, înțelegător și chiar mai deschis față de nevoile lor reale. În prima parte a lunii, relațiile parteneriale sunt tensionate, existând riscul destrămării multora. Totuși ar fi bine să analizezi atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile de colaborare profesională. Poți renunța la unele dintre acestea, pentru că și-au epuizat experiențele pentru tine și dacă rămâi ancorat în ele, stagnezi pe toate planurile. Capitolul financiar se animă în a doua parte a lunii. Asta înseamnă că poți primi spirjin financiar de la și prin alții. Totodată vor apărea și cheltuieli, atât pe bunuri comune cu cei dragi, cât și pe servicii diverse achiziționate de-a lungul acestei luni. Fii prudent și cheltuiește strictul necesar.


Prima parte a lunii iti oferă multă animație la serviciu, dar si acasa, treburile de rutină te asteaptă. Este rost de activități profesionale multiple, de schimbarea condițiilor de muncă și chiar a colegilor. Recomandabil este să îți selectezi prioritățile, să accepți ajutorul celorlalți, pentru că sănătatatea este vulnerabilă. Consultațiile medicale și dialogurile cu diverși specialiști în sănătate pot fi frecvente. Unele afecțiuni vechi legate de sistemul respirator, brațe, mâini, ficat, coapse, șolduri se vor accentua. Aranjează-ți un prgram de viață, astfel încât să alternezi echilibrat orele de muncă cu cele de odihnă. Intervale delicate în care ar fi bine să te ingrijești ceva mai mult sunt 01 – 03 și 15 – 17 Iunie. De evitat în aceste zile consultațiile analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că există un risc crescut de erori. A doua parte a lunii îți aduce schimbări în relațiile parteneriale și în colaborări. Notele disonante vor fi la cote mari, atat în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile profesionale.


Oscilezi mult între relațiile cu prietenii și cele sentimentale. În prima parte a lunii te vei desprinde de unele persoane care ți-au susținut demersurile profesionale sau personale. Poate pentru că este posibil să obții contracte de colaborare valoroase, unii cunoscuți se vor retrage din viața ta. Fii prudent, pentru că ar fi bine să păstrezi în continuare unele relații care s-au dovedit de bună calitate de-a lungul timpului. Relațiile sentimentale sunt umbrite de discuții neplăcute, pe teme vechi considerate demult rezolvate. Totuși ar fi bine să participi activ la discuțiile cu cei dragi și, pe cât posibil să le îndeplinești doleanțele. O relație sentimentală veche se poate destrăma foarte ușor, dacă este fundamentată pe baze slabe. Există și varianta să îți orientezi eforturile spre o nouă relație amoroasă. Dar analizează pe îndelete personajul și abia apoi etalează-ți arsenalul sentimental. La serviciu se întrezărește multă activitate în a doua parte a lunii. Dar și sănătatea devine vulnerabilă.


Dedică-te casei și membrilor familiei, mai ales în prima parte a lunii. Sunt șanse bune pentru a rezolva chestiuni patrimoniale vechi, pentru a-ți îmbunătăți condițiile în spațiul în care locuiești și pentru planuri de vacanță alături de membrii familiei. Chiar dacă vor exista și discuții aprinse, schimburi de replici provocatoare, până la urmă toată lumea va fi mulțumită de rezultatele obținute. În plan profesional se întrezărește un final de etapă în preajma datei de 02 Iunie. Totuși fii prudent și prezent în toate activitățile profesionale care îți revin. Toată luna Iunie este favorabilă schimbării profesiei, condițiilor de muncă și chiar a salarizării care rezultă din toate acestea. Totul este să nu te grăbești în luarea deciziilor și, la nevoie, să te sfătuiești, atât cu cei dragi, cât și cu diverși specialiști profesionali. Sănătatea se îmbunătățește vizibil. A doua parte a lunii îți va aduce în atenție relațiile sentimentale și cele cu copiii. Sunt posibile activități recreative alături de cei dragi. Foarte ușor, de la ceva banal, relațiile sentimentale pot lua turnuri neplăcute.

ASTROLOG ANCA GORDIN STOICA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu