Postări populare

sâmbătă, 17 decembrie 2016

SLEEPLESS IN SEATTLE / NOPTI ALBE IN SEATTLE ( film artistic 1993 - subtitrare RO )

SLEEPLESS IN SEATTLE / NOPTI ALBE IN SEATTLE ( film artistic 1993 - subtitrare RO )

VIZIONARE PLACUTA !



Scurta descriere :


Sam Baldwin (Tom Hanks) îşi pierde soţia din cauza cancerului şi, alături de băiatul său de opt ani, Jonah, se mută în Seattle pentru a începe o viaţă nouă, însă el continuă să sufere. Un an şi jumătate mai târziu, în Ajunul Crăciunului din 1992, Jonah – care doreşte ca tatăl său să se recăsătorească – sună la o emisiune de radio. El îl convinge pe Sam să intre în direct pentru a vorbi despre cât de mult îi este dor de soţia lui.
Sute de femei din toată ţara care aud povestea lui Sam şi sunt impresionate de ea încep să-i scrie. Una dintre ascultătoare este Annie Reed (Meg Ryan), o reporteriţă de la Baltimore Sun. Ea este logodită cu un bărbat decent, dar simte că lipseşte ceva din relaţia lor, nesimţind „magia”. După ce se uită la filmul An Affair to Remember, Annie îi scrie impulsiv lui Sam şi îi sugerează să se întâlnească în vârful clădirii Empire State de Valentine’s Day.
Totuşi, ea se răzgândeşte si nu mai vrea să expedieze scrisoarea, numai că prietena şi editoarea ei, Becky, o trimite în numele ei şi acceptă s-o trimită pe Annie la Seattle pentru a scrie pe seama acestui subiect ce apare la radio. Sam începe să iasă în oraş cu o colegă de muncă, Victoria, însă Jonah nu o place. Puştiul îi citeşte scrisoarea lui Annie şi, deoarece este un mare fan baseball, apreciază faptul că Annie menţionează echipa Baltimore Orioles şi încearcă să îl convingă pe tatăl lui să meargă la New York pentru a se întâlni cu ea.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu